top of page

Frakt och Returer

Frakt och leverans
Alla ordrar skickas så snabbt som möjligt men senast inom fem vardagar efter att de mottagits om inget annat anges. Därefter tar det vanligen 1-7 vardagar för fraktbolaget att leverera. Vi ansvarar inte om försening uppstår efter att varan skickats från oss. Om försening uppstår från vår sida kontaktas du omgående. Om ordern levereras till ett utlämningsställe ansvarar du som kund för att den hämtas enligt informationen som anges på din leveransavi. Om ordern ej hämtas i tid tas en förseningsavgift ut och ordern skickas tillbaka till oss på din bekostnad. Debiteringsavgiften för detta är 250:-, ska ordern omlevereras betalas fraktkostnaden på nytt av kunden.

Reklamation, ångerrätt och returer
Om du skulle upptäcka något fel på varan ska detta meddelas via mejl till Bettamart@gmail.com inom 7 dagar från mottagen leverans så hjälper vi dig vidare. Vid godkänd reklamation återbetalas du för både vara och fraktkostnad.

Som kund hos oss har du 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller från den dag du mottagit varan. Ångerrätt ska alltid meddelas och bekräftas via mejl, Bettanart@gmail.com, innan varan skickas tillbaka. Ångrar du ditt köp innan den har mottagits meddelar du det omgående till Bettanart@gmail.com. Har dina varor redan skickats kommer du inte att ersättas för fraktkostnaden.

Om föremålet specialtillverkats eller fått personlig prägel på annat sätt, exempelvis om du bett om en signerad bok så omfattas inte detta av ångerrätten. Ångerrätten förutsätter att varan är i ursprungligt skick när den skickas tillbaka till oss. Du som kund ansvarar för att packa varan ordentligt så att risken för skador minimeras, ev. originalförpackning ska medfölja. Varan ska skickas tillbaka inom 14 dagar efter att du meddelat oss om att du ångrat dig. Returfrakt + frakt betalas av dig och återbetalas inte. Varan ska skickas spårbart med valfritt fraktbolag, kvitto på försändelsen ska skickas till Bettanart@gmail.com i samband med att du skickar den. Vi utfärdar återbetalning senast 14 dagar efter att vi mottagit produkterna. Om en vara förlorat sitt nyskick på grund av kundens hantering har vi rätt att dra av en summa för värdeminskning på återbetalningen, detta bedöms från fall till fall och skulle det bli aktuellt meddelas kund.

EU:s plattform för tvistlösningar.

bottom of page